MIKA VARPIO     Hei,

Olen 55-vuotias maisema-arkkitehti ja ammatillinen mielenkiintoni kohdistuu erityisesti kaupunkisuunnitteluun. Aiemmassa lentäjän ammatissani pääsin tutustumaan erilaisiin kaupunkeihin ja kulttuureihin ympäri maailmaa, mikä osaltaan myös antaa perspektiiviä kaupunki- ja yhdyskuntasuunnitteluun. Nykyään olen yksityisyrittäjä ja pyöritän omaa suunnittelutoimistoa.

Minulla on kolme kouluikäistä lasta, jotka harrastavat eri liikuntalajeja. Olen myös itse intohimoinen urheilun harrastaja. Polven rikkouduttua pari vuotta sitten pelissä olen valitettavasti joutunut seuraamaan lempilajiani, jalkapalloa, enemmän sivusta.

Asun haja-asutusalueella ja nautin luonnon rauhasta ja vehreässä ympäristössä liikkumisesta. Arvostan Porvoon historiaa, monipuolista kulttuuritarjontaa ja kaupunkimme upeaa lähiluontoa.

Mielestäni nykyinen ympäristöstä piittaamattomuus ja yksipuolinen kaupunkikehitys synnyttävät huolestuttavia tulevaisuudennäkymiä. Jos voin omilla valinnoillani ja päätöksilläni auttaa kestävässä kehityksessä ja turvata tulevaisuuden myös jälkipolvillemme, teen sen mielelläni.

Luottamustoimia kaudella 2017-2025

  • Porvoon kaupunginvaltuutettu
  • Porvoon kaupunkikehityslautakunnan jäsen
  • Vanhan Porvoon rakennuslupatyöryhmän jäsen*
  • Itä-Uudenmaan maakuntakaavan ohjausryhmän jäsen*
    (* 2017-2021)


Mika Varpio
 


    Tutustu:

  Blogi   Facebook   Instagram   Kolumnit   Twitter   LinkedIn   YouTube

VAALITEEMA 1

Pyrin vaalimaan Porvoon ainutlaatuista historiallista kaupunkiympäristöä ja säilyttämään kaupungin omaleimaisuuden

VAALITEEMA 2

Puolustan lähiluontoa tiivistyvän kaupunkirakenteen keskellä ja korostan luonnonympäristöjen merkitystä osana elävää kaupunkirakennetta

VAALITEEMA 3

Pyrin edistämään kaikille avoimien, matalan kynnyksen liikunta- ja muiden kulttuuripalveluiden kehittämistä


Facebook feedi

Blogin esikatselu
Kiitos mielenkiinnosta!